Home » Binnendeuren

Welmac, uw partner voor binnendeuren. Voor iedere stijl.

Welmac binnendeuren weerspiegelen je eigenste gevoelens en hebben een grote invloed bij de uitstraling van uw interieur. Eigentijdse, design, klassieke of moderne binnendeuren behoren tot onze keuze mogelijkheden. 

Onze binnendeuren zijn volledig eigen fabricaat in eigen Welmac ateliers, worden op een ambachtelijke wijze afgewerkt en zijn van een zeer hoge kwaliteit. 

Wij bieden u daarom geen serieproductie, elke bestelling wordt met de grootste zorg behandeld, of het nu gaat om binnendeuren voor een nieuwbouw woning, of om prachtige nieuwe binnendeuren voor een renovatie.

De specialiteit van Welmac is volledig afgelakte binnendeuren, zelfs de kast en omlijstingen zijn mee gelakt, zodat er geen bevestigingen of nagelgaten zichtbaar blijven na montage.

Stel zelf uw binnendeuren samen volgens uw stijl en kleur, met de juiste omlijsting en beslag volledig naar uw wensen. 

Bekijk onze vele mogelijkheden aan krukken en scharnieren, siergrepen en omlijstingen op onze productpagina's. 

Welmac binnendeuren

Moderne binnendeuren

Wilt u een echte blikvanger in huis halen? Ontdek dan ons aanbod aan design binnendeuren. Hier vindt u de ideale toevoeging voor uw strakke, moderne interieur en volledig op maat gemaakt. Volledig afgelakt, in uw favoriete kleur. Gaat uw voorkeur meer uit naar een minimalistische binnendeur zonder omlijstingen, die vervaagt in de muur? Onze vakmannen realiseren het graag voor u.

Klassieke binnendeuren

Rustiek, elegant, sierlijk en vooral tijdloos. Onze klassieke deuren passen perfect bij landelijke woningen, maar ook in een pastorij-interieur. Welmac  klassieke binnendeuren fabriceren we uit één stuk, zodat er geen scheuren  of barsten in het materiaal kunnen ontstaan. We geven u de keuze uit een rijk aanbod aan warme kleuren en stijlvol gelakte deuromlijstingen

Cottage binnendeuren

Overgewaaid uit Engeland en bijzonder populair: de landelijke cottage-stijl. Een binnendeur van dit type gedijt perfect in een warme, knusse stijl door zijn eenvoud en elegantie. Alvast één tip? Klassieke en Cottage binnendeuren, vormen bij afwisselend gebruik in eenzelfde Pastorij woning een perfecte harmonie.

Hebt u nog andere ideeën, Welmac Cottage binnendeuren kunnen we tevens volgens uw wens op maat fabriceren

Binnendeuren met alu-profiel

Glazen deuren

Glazen binnendeuren zorgen voor méér licht en ruimte en  kunnen stijlvol afgestemd worden op de andere modellen binnendeuren. Met een gezandstraald motief welk een stijlvol mat effect geeft. Met gehard Securit-glas, dat vijf keer meer weerstand biedt dan gewoon glas. Maar uiteraard ook met hydraulische vloerpompen, die een deuromlijsting onnodig maakt. En wat vindt u van onze strakke inox-deurgrepen? U bepaalt de uitstraling, wij leveren maatwerk.

Securite

Werk uw glazen deuren af met een gezandstraald motief welk een stijlvol mat effect geeft. Met gehard Securite-glas, dat vijf keer meer weerstand biedt dan gewoon glas.

Kwalitatieve accessoires

Het zit hem in de details, ook bij de keuze van uw binnendeuren. Daarom bieden we u een rijk aanbod van accessoires. Denk aan deurklinken en scharnieren uit Inox, Old Silver, zwart gelakte krukken, roest of brons deurklinken. Maar ook aan mooie deuromlijstingen van massiefhout, fineerhout en vochtwerend MD.

En dat niet alleen. Welmac kan uw binnendeur ook voorzien van een RAL-kleur die u wenst én volledig afgelakt leveren. Zonder dat u daar zelf nog een schilder voor moet inhuren.