Home » Waarom Welmac

Waarom Welmac?

Meer dan 250 kleuren

U kiest uit de brede waaier van RAL-kleuren en Welmac maakt het mogelijk. Reken op een hoogwaardige kleurvastheid bij alle geleverde ramen en deuren.

Verschillende houtnerf-imitaties

Wil u profiteren van het uitzicht van hout bij PVC? Bekijk dan onze ramen en deuren van PVC, voorzien van houtnerf-imitatie. Kunststof ramen en deuren gelijken bijna aan uitvoeringen in echt hout. Deze keuze biedt u een langere levensduur én een aantrekkelijk prijskaartje.

Uitgebreid getest én goedgekeurd

Luchtdoorlaatbaarheid, waterdichtheid en windweerstand, eisen waaraan uw ramen en deuren van Welmac dienen te voldoen. Daarom zijn onze producten geattesteerd en voorzien van een 10-jarige garantie. 

Een volledige aanpak op maat

Staat er een renovatie of nieuwbouwproject op uw agenda? Verdient het binnen- en/of buitenschrijnwerk zorgvuldige aandacht?

Wat uw (ver)bouwplannen ook zijn: het Welmac-team staat voor u klaar met een aanpak op maat.

Daarbij maken we geen onderscheid tussen grote of kleine opdrachten. Want voor ons telt maar één ding: een prima service en betrouwbare kwaliteit.

Eén aanspreekpunt

Geen tussenpersonen slechts één aanspreekpunt.

Zowel tijdens de offerteaanvraag en verkoop, maar ook tijdens de productie, het transport en de montage: uw Welmac-adviseur volgt elke stap persoonlijk op.

Daarbij ligt de nadruk op stiptheid en een gestructureerde aanpak.

Een ervaren team

Het fundament van Welmac? Dat wordt gevormd door onze mensen. Met gemiddeld meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector, staan zij voor expertise en kwaliteit tot in detail. Het bestuur staat hierbij garant en is verantwoordelijk voor degelijk vakmanschap en een goede dienstverlening.

Interesse in ramen en/of deuren van Welmac? En wil u een prijs op maat van uw wensen?

Vraag gratis een offerte aan. Volledig vrijblijvend.