Home » Over ons

Onze troeven

  • Beproefde kwaliteit

  • Uitgesproken vak-ervaring

  • Gekende merkproducten

  • Duidelijke en overzichtelijke offertes

  • Geen voorschotten

  • EPB-verslaggeving

  • Correcte na-service

De troeven van Welmac

Uw unieke partner voor buitenschrijnwerk in Aluminium - PVC - Hout, binnendeuren en trappen.

Eigen atelier

Welmac is specialist in PVC, Aluminium en Houten ramen.

Met ons eigen atelier bieden wij tevens een zeer breed assortiment aan trappen, binnendeuren en volledig maatwerk. Dit allemaal volgens een eigen beproeft concept.

Totaalpakket

Onze zorg is het aanbieden van een totaalpakket.

Daarom voorziet Welmac alles voor u! Dit gaat van opmeting en ontwerp tot installatie en afwerking.

U heeft hierbij direct contact met onze accountverantwoordelijken. Alles blijft zo in eigen huis; u heeft slechts één aanspreekpunt.

Van offerte tot en met montage en naservice gebeurt door onze eigen Welmac medewerkers.

Volledig naar uw wens

Welmac voorziet uw buitenschrijnwerk van de gewenste bekledingen, garagepoorten, rolluiken, sierluiken, screens en ventilatie in het glas of op het profiel.

Uw wensen worden steeds gerealiseerd conform de prestatie-eisen waaraan uw nieuwbouw of renovatie moet voldoen.

Hierbij houden we ook steeds rekening met een klantgerichte budgettering.

Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine opdrachten. Want voor ons telt maar één ding: een prima service en betrouwbare kwaliteit!

Toonzaal

Heeft u (ver)bouwplannen? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal te Zemst of Zutendaal, een lekker drankje staat hier voor u klaar.

Bij Welmac Zutendaal tonen wij u graag onze ateliers waar onze producten met de grootste zorg worden gerealiseerd. U ziet hier het proces van ruw basismateriaal tot een volledig afgewerkt product, in elke gewenste graad van afwerking.

Afwerking

Welmac beschikt over eigen spuitcabines en een drenk-installatie, waardoor wij uw producten voorzien van de gewenste afwerking, perfect afgestemd op uw smaak.

Zo levert Welmac volledig volgens uw keuze alle RAL-kleuren in gladde en structuur uitvoering alsook een ruime keuze aan kleurbeitsen met een matte vernis afwerking. 

Expertise

Wij staan garant voor een stipte uitvoering, begeleiding en opvolging tijdens de verkoop, productie, transport, montage en service.

Tevens beschikken wij over onze eigen Welmac software applicaties en kan u rekenen op een grote expertise bij onze medewerkers, met gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring.

Het bestuur en medewerkers van Welmac kunnen terugblikken op een ruime ervaring in vakmanschap en dienstbetoon. Wij staan graag ten dienste van elke klant

Wist u dat?

Als u kiest voor Welmac, geniet u sowieso van deze voordelen:

Meer dan 250 kleuren

Bij Welmac kiest u uit de brede waaier van RAL-kleuren. Reken op een hoogwaardige kleurvastheid bij alle geleverde ramen en deuren.

 

Verschillende houtnerf-imitaties

Wil u profiteren van de voordelen van PVC, maar toch het uitzicht van hout behouden? Bekijk dan onze ramen en deuren van PVC, voorzien van houtnerf-imitatie. Deze keuze biedt u een langere levensduur én een aantrekkelijk prijskaartje.

 

Uitgebreid getest én goedgekeurd

Luchtdoorlaatbaarheid, waterdichtheid en windweerstand; dat zijn de eisen waaraan uw ramen en deuren van Welmac dienen te voldoen. Daarom zijn onze producten geattesteerd en voorzien van een 10-jarige garantie

 

Eén aanspreekpunt

Geen tussenpersonen, slechts één aanspreekpunt. Zowel tijdens de offerteaanvraag en verkoop, maar ook tijdens de productie, het transport en de montage: uw Welmac-adviseur volgt elke stap persoonlijk op. Daarbij ligt de nadruk op stiptheid en een gestructureerde aanpak.