Home » Ramen en deuren

Welmac, uw partner voor buitenschrijnwerk. Specialist voor PVC, ALU en HOUT.

Welmac is specialist in PVC, aluminium en houten ramen, deuren en garagepoorten, maar staat ook in voor een breed assortiment aan trappen en binnendeuren uit eigen ateliers. 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn vaak van doorslaggevend belang. Welmac beantwoordt aan deze belangrijke eisen en verwachtingen. En dit op een snelle, maar nauwkeurige manier, zodat u zeker bent van een prima resultaat. 

Creëer een tijdloze en warme uitstraling van uw woning met Houten ramen en deuren van Welmac. Hout is een onderhoudsvriendelijk natuurproduct en zorgt voor een landelijke uitzicht.

Met PVC ramen geniet u van een superieure warmte-isolatie en geluidsisolerende werking.  Ontdek de sterke troeven van PVC ramen en deuren bij Welmac en profiteer hierbij van de energiebesparende mogelijkheden van onze Kömmerling ramen tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 

Had u toch liever Aluminium ramen van Welmac, dan kiest u voor strak design, grote raampartijen tegen een verhoogde stabiliteit met behoud van goede isolerende eigenschappen van ALU ramen en deuren. 

 

Vraag uw offerte of bezoek onze toonzalen

Had u graag meer informatie gekregen over Welmac ramen, deuren of andere producten uit ons gamma.

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze Welmac toonzaal te Zemst of Zutendaal.