Home » Ramen en deuren » Aluminium

De voordelen van aluminium ramen en deuren

Met aluminium ramen en deuren van Welmac kiest u voor strak design met een verhoogde stabiliteit en behoud van goede isolerende eigenschappen.

Geen kwaliteitsverlies en weinig onderhoud

Geen barsten, scheuren of roest. Uw buitenschrijnwerk van aluminium wapent zich uitstekend tegen UV-stralen, vocht en sterke weerschommelingen. Zonder kwaliteitsverlies. Handig, voor als u geen zin hebt om uw houten raam een opfrissende verfbeurt te geven.

En de schoonmaak van aluminium ramen en deuren? Dat is eenvoudig, met lauw water en een niet-krassende of bijtende zeep.

Eigentijds, landelijk of modern

Kiest u voor aluminium? Bereid u dan voor op een breed assortiment van potentiële designs. Eigentijdse ramen zonder sierlijsten, landelijke buitendeuren of een moderne look met slanke profielen.

Het veelzijdige karakter van aluminium past zich moeiteloos aan naar uw favoriete bouwstijl.

Ideaal voor grote glasoppervlakken

Licht en slank, maar enorm stevig. Deze stabiele combinatie van kracht en gebruiksvriendelijkheid maakt aluminium bijzonder geschikt voor hoge, grote raamprofielen. Maar ook voor schuifdeuren met aanzienlijke glasoppervlakken. Zo haalt uw woning gegarandeerd een maximale hoeveelheid licht in huis.

Inbraak- en brandveilig

Aluminium is een bijzonder hard, bijna onbreekbaar materiaal. Dat geeft uw metalen buitenschrijnwerk een sterke weerstand die ongevoelig is voor vervorming.

Ook heeft aluminium een beter geleidend vermogen, in vergelijking met hout en PVC. Een belangrijk pluspunt. Want zo nemen uw ramen en deuren minder hitte op en doorstaan ze een brand beter. Zonder dat daarbij schadelijke stoffen vrijkomen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

100% recycleerbaar, zonder kwaliteitsverlies.

In tegenstelling tot hout en PVC, hergebruiken producenten aluminium tot de laatste gram. En door zijn lichte gewicht is er ook minder energie voor het transport nodig. Aluminium heet niet voor niets: 'het groene metaal'.

Thermisch én akoestisch geïsoleerd

Slecht isolerende ramen en deuren van aluminium? Die bestaan bij Welmac niet. Wind, water en zelfs geluid sluit het metaal eenvoudig buiten.

Onze aluminium ramen zijn voorzien van een thermische onderbreking en innovatieve dichtingstrips. Het resultaat? Uitstekende isolatiewaarden die makkelijk voldoen aan de strenge EPB regelgeving.

Bovendien is een passief of Bijna-Energie-Neutraal raam- en deursysteem ook mogelijk.

Uitgebreid kleurenassortiment mét garantie

Uw ramen en deuren een persoonlijke touch geven? Dat is bij Welmac heel eenvoudig. Wij geven u de keuze uit een brede waaier van RAL-kleuren met een gladde, matte of gekorrelde structuurlak.

Uiteraard voorzien van een maritieme garantie met hoogwaardige kleurvastheid. En dat is nog niet alles, want een bi-color is ook mogelijk. Daarbij matcht de binnenkant van het raam met het interieur, en de buitenkant met de gevel.

Interesse in ramen en/of deuren van aluminium?

En wil u een prijs op maat van uw wensen?

Vraag gratis een offerte aan. Volledig vrijblijvend.